Sobre mi
Hola! Sóc la Glòria Cornet, visc a Lleida i em fascina el món de les emocions, l'autoconeixement i les relacions personals. 


Crec que la sal de la vida són els petits moments que comparteixes amb les amigues de l'ànima, la teva parella, els fills i la feina, però sobretot amb tu mateixa.

Perquè aquests petits moments són els mateixos que poden convertir-se en un veritable infern quan no saps com gestionar-los.
 
Necessites conèixer-tesaber per què fas el que fas i què et mou per viure una vida plena, d’aquelles que arribes a velleta i somrius tot pensant-hi.
  
Aquesta és la meva feina i per això ets aquí.

A través d'eines de gestió mental, emocional i de comunicació empàtica t'ajudaré a accedir a la calma interior, ensenyant-te a arribar-hi tu sola perquè les teves relacions, sobretot la relació amb tu mateixa, siguin sanes, profundes i plenes.

Així podràs recuperar l'equilibri interior, la pau i la felicitat exprimint cada moment amb la presència i la seguretat que necessites.

Quan saps què fer amb el que sents i el que penses i tens el camí de tornada a l'equilibri, la confiança en tu apareix, i cada cop estimes més el que descobreixes de tu.

Alhora, com més et comprens, acceptes i t'estimes a tu, més fàcil et resulta fer-ho amb els altres. I si, ja sé que la teoria te la saps, però no ets aquí per seguir llegint sense transformar res. Ets aquí per descobrir què i com cal fer-ho, perquè siguis capaç de fer els passos necessaris a tu mateixa amb respecte, amor propi i calidesa. 

Ja n'hi ha prou de matxacar-te sense límits i de sentir-te culpable per fer-ho. 

És el moment de canviar de ruta.

És el moment de tenir un Mapa clar i directe a la Calma.

És el moment d'aprendre a caminar sola amb els teus propis recursos.


Un mapa de vida que podràs utilitzar fins l'últim dels teus dies, sense caducitat i aplicable en totes les situacions.

Un mapa de vida que podràs transmetre als teus fills, una forma de moure't àgil, alliberada i segura.


Quantes vegades has acabat fent coses que no volies sense saber per què?

O t'ha costat connectar amb el que realment desitjaves?

O has reaccionat de forma desmesurada amb algú i després t'has sentit culpable?

Quantes vegades t'has plantejat deixar de fer una cosa que et perjudica i no te n'has sortit?

Totes aquestes situacions tenen una cosa en comú: que no et passarien si et coneguessis, t'entenguessis i sabessis gestionar-te.


Són 3 ingredients imprescindibles per viure plenament i no a mitges com solem fer.

I són ingredients que he après amb els 20 anys treballant cara a cara amb persones, connectant amb les seves necessitats i buscant la millor manera d'atendre-les. Però també en el viatge de descobrir-me, aprendre a tractar-me com em mereixo i abraçar les parts de mi que odiava per transformar-les amb amor i harmonia.
DADES SOBRE MI QUE SABRIES SI EM CONEGUESSIS- Sóc la petita de 4 germans, i ser la petita et dona molta perspectiva perquè ho veus arribar tot als altres abans que a tu. I quan tens 10 anys el que esperes que t'arribin són les últimes bambes que li han comprat al teu germà gran.

- Em va criar la meva àvia, una dona lluitadora nascuda el 1905, que em va transmetre (amb bona intenció) les idees del sacrifici, el patiment i l'esforç. Per sort (o per necessitat) he après a donar-les-hi la volta.


- Vaig estudiar Educació Social fascinada amb la feina que feien les educadores al Casal de Joves del barri, jo volia fer allò!

- Però a l'acabar la carrera, la meva mare que tenia una botiga de dietètica es va lesionar i vaig haver de substituir-la. Encara recordo les paraules que em vaig haver d'empassar: no m'hi veuràs mai rere el taulell!
M'hi vaig quedar 16 anys.

- I com que no en tenia ni idea d'ajudar la gent en aquells temes em vaig posar a estudiar naturopatia i altres teràpies naturals, des de teràpia de polaritat, a flors de Bach, reiki, kinesiologia, tapping, biomagnètica, auriculoteràpia... tot el que em pogués atansar a conèixer més profundament les persones i solucionar millor els problemes que em plantejaven a la botiga. 
Amb tot el que anava descobrint hi havia una cosa en comú: les emocions tenien un pes massa gran com per tractar-les de passada.

- La meva obsessió era saber per què un mateix producte donava resultats diferents a les persones. Com podia ser si tenia el mateix principi actiu? Així que buscant em vaig anar especialitzant més en consciència corporal, la gestió d'emocions a través del cos, l'escolta empàtica, el coaching, les memòries emocionals, les ferides, el trauma,... i vaig descobrir el que realment m'apassionava: donar eines a les persones perquè autogestionin la seva vida i visquin tranquil·les, amb plenitud i seguretat.

- El que va marcar un abans i un després en la meva vida va ser preguntar-li al meu pare poc abans de morir si s'havia quedat amb ganes de fer alguna cosa. Amb tota la calma del món em va dir que no, que ja ho havia fet tot en aquesta vida. Vaig decidir que jo volia morir igual. 
Així que vaig deixar de retardar els meus somnis: em vaig vendre la botiga per dedicar-me íntegrament a l'acompanyament de persones en el seu camí d'enlairament i pilotatge de la seva pròpia vida.

Perquè com pots ensenyar el que no saps?  Què hi dius... vols aprendre a volar amb mi?


Demana una sessió de valoració gratuïta per saber si el que t'ofereixo és el que estàs buscant.

En aquesta sessió m'explicaràs el teu cas particular i veurem:

- què és el que no funciona a la teva vida i per què

- fins a quin punt et limita aquesta situació i on et perjudica

- les emocions habituals que es mostren el teu dia a dia

Un cop sabem què passa, descobrirem on vols anar:

- on vols que t'acompanyi, què vols concretament

- què t'està impedint aconseguir-ho


- per a què vols el que vols: la motivació interna

Amb el que m'expliquis en aquesta sessió podré valorar l'estratègia que seguiríem i les sessions necessàries per arribar on vols anar.

I si crec que no sóc la professional ideal per acompanyar-te en aquest viatge et podré recomanar algú més alineat amb el que necessites. 

L'important és descobrir si els nostres camins encaixen, si ens entenem i la comunicació és fluïda perquè el viatge sigui agradable, amb confiança i respectuós amb nosaltres mateixes.


Fes que la teva vida sigui el camí que vols navegar, decideix el teu destí i solta els ferratges que et mantenen a terra.   

Et prometo un vol divertit i segur ;)


Comentaris

Entrades populars