TALLER GRATUÏT: Les 5 claus per tenir relacions sanes, profundes i conscients amb els teus fills per aplicar des del primer minut

Probablement si estàs llegint això és perquè vols:

 • relacionar-te d'una manera més positiva, gratificant i pedagògica amb els teus fills o alumnes.
 • gaudir de ser mare, pare o educador i dels seus petits moments quotidians
 • tornar a connectar de veritat i profundament amb els teus fills, saber què els passa pel cap i com ajudar-los sense atabalar-los
 • en definitiva, recuperar la sensació vivificant d'alegria i plenitud de ser mare, pare o educador

Perquè... ser pare, mare o educador a vegades es converteix en una font inesgotable d'estrès.

Et regala les sensacions més reconfortants i plenes del món i a la vegada et pot fer patir més enllà dels teus límits. 

I quan tens la sensació que pateixes més que en gaudeixes, et satures i les teves reaccions poden ser desproporcionades.

I després encara ve el pitjor: el penediment i la culpa.

I és que molts cops tens la sensació de ser un "policia" sempre vigilant que no es saltin els límits i les normes.

Sents que estàs constantment a prova i dir que no amb fermesa i mantindre-ho és un repte diari.

És clar que això et desgasta i, sobretot, ho notes en el teu estat emocional al límit i l'esgotament físic que tens.

Sents que tens una gran responsabilitat sobre les teves espatlles i si no ho fas "bé" les conseqüències poden ser desastroses.

T'agradaria sentir-te segur que estàs fent una "bona feina" com a pare, mare o educador i deixar de qüestionar-te. 

Segur que t'ha passat de tornar a casa després de treballar i que vingui el teu fill a explicar-te una cosa i la conversa acabi en discussió. I després et preguntes... però què ha passat? com hem arribat fins aquí?

És frustrant perquè per més que ho analitzes no trobes "on t'has equivocat", què ha fallat en la vostra comunicació? 

I el que acabes pensant és que el teu fill en té la culpa: si no fos tant pesat..., o si fos més tranquil... , o si et fes cas a la primera... això no hauria passat.

O també pots pensar que la culpa és teva: si li fes més cas, si em parés a escoltar-lo de veritat,... si treballés menys hores,...

Fins i tot pots culpar als altres: si a l'escola l'eduquessin com ho han de fer,... si els avis no el tinguessin tant mimat,... si a la tele fessin menys programes brossa de gent discutint,...

Però què passa quan creus que la "culpa és d'algú"?

Que la teva comunicació anirà expressant aquesta idea, encara que sigui sense paraules (recorda que la comunicació no verbal és el 80% del missatge!).

I si hi ha culpables hi ha d'haver víctimes.

Tot plegat un joc que no té gaire a veure amb una relació sana.

Però com ho pots fer si no saps ni on és el problema?

I és que les claus per tenir relacions sanes, profundes i conscients amb els teus fills passen per una premissa principal: el que creus que és el problema no és el problema, sinó un resultat.

Repeteixo:
En primer lloc el que t'has de treure del cap ara mateix és que hi ha víctimes i culpables!

Les víctimes no tenen cap poder per canviar les coses ni el volen, els encanta queixar-se per quedar-se com estan.

Però resulta que tu si que vols canviar les coses, sinó no estaries llegint això, i precisament el voler és el que et dóna el poder per trobar una solució. 

Encara no saps què i com fer-ho, però això no vol dir que no puguis transformar una situació desagradable en una experiència de creixement personal i llibertat.

Si si, llibertat.

És fàcil creure que ser lliure és no tenir responsabilitats, però, tot al contrari, ser lliure és assumir el teu poder i responsabilitat sobre les coses.

El que et fa petit és creure't una víctima de la societat, del temps, de l'entorn, de la família o de tu mateix.

I suposo que tu vols donar un bon exemple als teus fills o alumnes... no?

Quan pregunto als pares què volen pels seus fills, gairebé el 100% em diuen que només volen que siguin feliços.

I la felicitat i el victimisme mai han anat de la mà. Com a molt el pseudo-contentament resignat. Allò de... "más vale malo conocido...".Amb tot això el que et vull dir és que m'ha sorprès molt veure tanta gent que està tenint problemes amb la relació amb els seus fills.

I realment això són molt males notícies...

Perquè quan no aconsegueixes tenir una relació gratificant, enriquidora i motivadora amb els teus fills les conseqüències són mal humor, esgotament físic i mental, inquietud, insomni, ansietat, sensació de culpa, desgast d'energia,...

I això no és el que vull per a tu...

Als tallers sobre educació positiva "Com hem de parlar perquè els fills escoltin" i "Connecta amb els teus fills" que he estat realitzant aquest últim any a escoles me n'he adonat que m'estava descuidant una cosa molt important.
M'he escarrassat a donar eines educatives que funcionen i que estan provades durant més de 30 anys en el menor temps possible... però no us he preparat mentalment perquè les utilitzeu.

M'explico: 

 • si saps com fer una cosa però creus que no la faràs bé, potser ni ho intentes.
 • si creus que és massa difícil canviar la manera de fer les coses et cansaràs aviat.
 • si no entens el veritable valor del que estàs fent i el valores per sobre de l'esforç que et suposa, se't farà molt feixuc i abandonaràs.

Per això he decidit fer un taller sobre "Les 5 claus per tenir relacions sanes, profundes i conscients amb els teus fills i que pots aplicar des del minut u".

És un taller creat per preparar la teva ment per afrontar el repte d'educar perquè et sigui més motivador i gratificant, i no una feina esgotadora i pesada.

Segur que ho has sentit algun cop: l'estratègia i la tècnica només són el 10% de l'èxit en el que et proposes. El 90% restant és l'actitud, la mentalitat + l'acció.


La sala només té capacitat per a 20 persones i ja tinc 5 places confirmades, així que, si realment t'interessa, reserva la teva el més aviat possible.


Això és el que veurem al taller:

 • quin és el veritable problema que t'impedeix recuperar fàcilment la connexió perduda amb els teus fills
 • què és el primer que has de fer si vols reiniciar la teva forma de relacionar-te i que no has aconseguit fins ara amb llibres ni consells
 • quin és el veritable secret per tenir relacions sanes, profundes i conscients i que pots aplicar des del minut u
 • per què degut a voler controlar tant el què li passa al teu fill cada cop en saps menys coses i us distancieu més
 • per què si no canvies el teu sistema per relacionar-te la teva vida cada cop serà més superficial, esgotadora i poc gratificant.

La meva promesa és una estratègia pas a pas per a reiniciar la relació amb els teus fills, tornar a connectar de forma profunda amb ells i viure de forma plena i conscient a través de la teva comunicació.


I quan l'apliquis...


 • sabràs el que és relacionar-te d'acord amb els teus valors, desitjos i necessitats alineades per sentir coherència interna i pau interior
 • per fi aconseguiràs desxifrar el codi de les teves relacions i sabràs com utilitzar-lo al teu favor
 • et sentiràs satisfet i viu perquè sabràs recuperar la connexió amb els teus fills 
 • veuràs la vida com una aventura relacional que et fa de mirall constantment i que et permet créixer amb cada interacció
 • i sobretot, sabràs com alliberar-te de les cadenes invisibles que et mantenen on ets ara mateix

I et deus estar preguntant qui sóc jo per explicar-te tot això? 

Doncs em dic Glòria i la meva especialitat és ensenyar a les persones a gestionar les seves emocions, l'estrès i la forma de comunicar-se per relacionar-se des de l'equilibri, la pau i la felicitat amb elles mateixes, els seus fills o la seva parella.

He treballat més de 15 anys atenent problemes de salut física i emocional directament amb les persones i m'he adonat que el 80% de les seves preocupacions, ansietat i nervis provenien d'una situació estressant amb les persones que més estimen o amb elles mateixes.

Perquè el 80% del teu temps estàs en relació amb les persones, i si la relació no és bona tot el teu món se'n ressent.

I fins que no vaig descobrir com transmetre aquestes 5 claus a les mares i pares perquè fossin realment conscients de la veritable raó de la seva situació, no vaig poder ajudar-los profundament.

Si no ets conscient del fons i el veritable problema la resta de tècniques que apliques ho fan sobre la superfície i tard o d'hora tornes al mateix punt.

Quan coneixes les 5 claus només et cal tornar a ser-ne conscient per realinear el que vols fer i el que cal fer cap a la direcció correcta.

El taller es farà el dijous 22 de juny de 2017 de 19h a 21h al Centre Ehyra de Lleida (Baró de Maials 66, Balafia).

Reserva plaça via whatsapp o per correu electrònic dient:

"Vull la meva plaça pel taller de relacions conscients"Només per assistir-hi tindràs de regal un e-book amb les 5 claus explicades perquè les tinguis sempre a mà. 

I tindràs l'opció de demanar una trucada de 30 minuts amb mi perquè puguis identificar quines coses fallen en la teva relació amb els teus fills, quines coses funcionen i quina és l'estratègia que necessites per tenir una relació de pel·lícula. 


Per "arreglar" una situació amb els teus fills pot ser que creguis que et cal fer més coses: estar més hores junts, fer més activitats, controlar-lo més, recordar-li més el que ha de fer, dir-li el que fa malament,...  

I això és esgotador mental i físicament.

L'estratègia que et proposo és just la contrària: deixar de fer el que dificulta la relació i alliberar-la. 

Vols saber què és el que has de deixar de fer?

Reserva't lloc per descobrir-ho!


Fins aviat!P.D. Si et preguntes per què aquest taller tant "molón" és gratuït si avui dia no regalen res, et respondré encantada.

És la meva forma d'agrair a tots els participants dels tallers 2016 que han comptat amb mi i que m'han comunicat què trobaven a faltar al curs, què hi afegirien o què sobrava.

Amb el buidat de les respostes he pogut identificar què havia funcionat, què no havia funcionat i què podia millorar.

I com que m'agrada fer les coses bé i compensar els meus "errors" el primer que he fet ha sigut crear aquest taller i convidar a totes les mares, pares i educadors que m'han ajudat a fer millor les coses. 

I, com agraïment, crec que ha de ser gratuït.ACTUALITZACIÓ: estic tancant noves dates per aquest juny 2018, si vols venir a un d'aquests tallers i no vols quedar-te sense plaça pots preguntar-me o reservar-la directament al 695.55.42.95. 
Recorda, són gratuïts, així que generalment s'omplen ràpid.


Comentaris

Entrades populars