Taller presencial "Amors que estimen"


Si sents que la rutina s'ha apoderat de la teva vida de parella, que sorgeixen discussions inútils del no res o que et falta la "xispa" que et motivava al principi, és que ha arribat l'hora de fer alguna cosa.


Amb el temps la vida de parella queda desatesa i passa a segon o tercer pla: la feina, els amics, els fills o la salut es prioritzen pensant que la parella ja funcionarà sola.


I potser un temps sembla que si, que tot rutlla sol.


Però poc a poc es van instaurant rutines independents, no hi ha moments màgics de vincle entre els dos i la intimitat es va desintegrant lenta i silenciosament.


Fins que no saps com has arribat fins aquí i, molt menys, com tornar enrere.
  

T'agradaria tornar a sentir aquella complicitat que naixia sense adonar-vos-en, entendre-us com abans, tornar a casa amb les ganes de retrobar-te amb el teu amor i divertir-vos junts.Però no saps ni per on començar:


- Tens la sensació de fer moltíssimes coses per la parella i la casa però tot i així sempre estàs igual i la relació està estancada o en caiguda lliure.


- No entens moltes reaccions de la teva parella i això t'allunya cada cop més d'ella enlloc de fer pinya.

- A vegades tampoc et sents comprès/a i acabes reaccionant negativament.

- Cedeixes a algunes exigències de la parella (perquè calli i per evitar conflictes) però acabes amb més crispació i ressentiment.

- Estàs esgotat/da del dia a dia però has de tirar endavant com sigui.

- Esperes que algun dia milloraran les coses (...soles).

- La parella s'ha tornat més una companyia que una amant i no és el que vols.
I el pitjor és que com que veus que tothom està estressat i que les relacions acaben degenerant i morint, creus que és normal i que ha de ser així.

Però vols pensar que no.

Vols saber com s'ho fan aquestes parelles que s'entenen a la perfecció, que s'estimulen, s'alimenten, es cuiden i es diverteixen any rere any.

T'agradaria saber quin és el truc.És hora de canviar la situació: no pots permetre que aquesta persona tant important per a tu deixi de ser-ho i passi a ser el segon plat de la teva vida, o pitjor encara, les sobres.Te'n recordes com alimentaves la teva relació al principi de tot?

Com et cuidaves al mil·límetre per estar impecable per aquesta persona?

Com et fixaves en el que li agradava i feies el possible per donar-li?

Com l'escoltaves profundament per conèixer la persona, meravellar-te i admirar-la?

Com la tenies present i somreies només pensar en ella o veure-la?

I tot això sense esforç! gaudies fent-ho! Creus que tot això que feies de forma inconscient alimentava la relació o la perjudicava?I què passaria si sabessis alimentar i nodrir la
 teva relació conscientment, donant-li exactament
 el que necessita, amb menys esforç
 que ara i amb més fruits?
Vols saber-ho? Doncs això és justament el que descobriràs en aquest taller.


Un sistema de 6 passos per tornar a agafar les regnes de la teva vida de parella:- Mantenir-te en l'estat mental P.E.P.A. potenciador de les relacions: Positiu, Empàtic i Pro-Actiu. 


Les teves decisions depenen de teu estat emocional: quan arribes a casa amb un estat emocional deprimit o malhumorat les decisions que prendràs a partir d'aquí naixeran d'aquest estat (i no seran precisament equilibrades, respectuoses i positives).


- Descobrir les teves necessitats bàsiques i les de la teva parella: quines són, com cobrir-les i per què.


Això t'ajudarà a saber per què fas el que fas i per què la teva parella fa el que fa. 


I el més important: de quina manera heu de cobrir les vostres necessitats perquè us satisfeu, connecteu i us sentiu reconeguts l'un amb l'altre. 

- Treballar les energies masculina i femenina per a recuperar l'equilibri en la parella i deixar fluir la passió i el joc de nou:Descobriràs els teus 4 rols (rei/reina, guerrer/guerrera, amant, amic/a), per a què et serveixen, quan els has d'utilitzar i com fer-ho de manera efectiva. 


Així permetràs que la relació flueixi sola i sent tu mateix/a. 


És igual si es tracta d'una relació heterosexual o del mateix sexe, el joc de les energies va més enllà de tu mateix i la teva relació més íntima, també determina com et relaciones amb els amics, els fills, el teu cap o la sogra. Passos per redescobrir la relació: com mirar la teva parella amb ulls nus de prejudicis i meravellar-te de nou


1. Descobreix-te a tu mateix: necessitats, normes i valors.


2. Descobreix la teva parella: necessitats, normes i valors.


3. Descobreix la vostra interacció.


4. Afina la vostra interacció.


- Fer un E.R.E. a la teva comunicació: Escolta, Respecta, Expressa't. 


Tècniques comunicatives per no anar cavant la teva pròpia tomba quan obres la boca ni enterrar l'altra persona quan hi ha un conflicte.


Aprendràs a escoltar (però escoltar de veritat!), així quan et diguin "és que no m'escoltes" siguis conscient de per què la teva parella no se sent escoltada ni reconeguda i com ho has de fer perquè s'hi senti.


Veuràs com n'és de fàcil comunicar-te i com t'has complicat la vida fins ara! - Quines accions cal fer per alimentar i enfortir la teva relació: adquirir nous hàbits per viure noves sensacions. 

I com treballem aquests moments?


1. Comprenent des del cor

2. Cobrint les seves necessitats

3. Creant confiança i respecte

4. Joc, presència i passió

5. Coratge i honestedat

6. Alinear-se
Aquest taller és un sistema de 6 passos que t'ajudarà a redescobrir-te a tu mateix i la teva parella, a retrobar-vos i a forjar la relació que us mereixeu.És el resultat de diferents tècniques com l'escolta empàtica, la consciència corporal,  el coaching estratègic o la P.N.L. organitzades sistemàticament per a treballar des de la base totes les relacions, inclosa la relació amb tu mateix.Al fi i al cap els altres només són el teu mirall: com és a dins és a fora, millorant el teu interior transformaràs tot el teu món exterior. 


Amb només dos dies coneixeràs tot el que has de saber per potenciar les teves relacions personals, especialment les més íntimes i poder aplicar-ho des del minut u seguint una estructura clara i efectiva.


Quan coneguis fins a quin punt pots enriquir la teva vida amorosa i personal amb senzills hàbits seràs conscient de tot el que feies i on et conduïa, i ,el que és millor, sabràs què has de fer exactament perquè la teva relació prosperi a partir d'ara.Sóc la Glòria Cornet, educadora social, terapeuta i coach estratègica especialitzada en relacions personals i comunicació efectiva, i em dedico a ajudar a les persones a treure el màxim profit de les seves relacions perquè siguin més felices, sanes i senzilles.


T'agradaria saber quan has d'invertir en aquest taller?
Per què ara?

Perquè, creu-me, no se solucionarà sol, aquest és un dels tres estats mentals que veuràs, l'estruç: amaga el cap sota terra per no veure el conflicte i espera que passi el temps sense fer-hi res.


El pensar que la culpa no és teva, que és de l'altre, o de la societat que t'ha imposat unes idees predeterminades sobre l'amor, o de la crisi global o dels teus pares és un dels altres estats mentals: la víctima


És necessari situar-te en un estat de poder, pro-actiu, que no s'ocupa d'excuses ni justificacions sinó de buscar la manera de solucionar els problemes i aprendre de cada obstacle per créixer i fer-se més conscient: el guerrer i la guerrera.


Aprèn el que necessites per fer un reset a la teva relació i transformar-la en allò que vols abans que sigui massa tard.


Afanya't que només hi ha 20 places!


I per inscripcions fins el 16 de gener et regalem una plaça pel taller totalment GRATUÏTA!Inscriu-te ara per telèfon al 695.55.42.95 (via trucada o whatsapp)

per mail a gcornetviu@gmailcom

o directament al centre Naturàlia (Hostal de la Bordeta, 27 de Lleida)


El taller es realitzarà a Lleida els dies 21 i 22 de gener i les places es reservaran seguint un estricte ordre d'inscripció.


Caldrà inscriure's abonant 30€ (mitjançant transferència, metàl·lic o tarja) que es restaran de preu total quan es fagi el pagament.Preguntes freqüents:


Cal tenir parella o venir amb la parella?

Aquest taller està pensat i estructurat especialment per persones que ja tenen parella perquè en treguin el màxim partit i sigui el més específic possible.


Per les persones que no tenen parella però volen fer un creixement personal amb aquestes eines estem preparant el taller "Amors que estimen - Single edition", però encara no tenim les dates.


Si vols començar el més aviat possible a transformar les teves relacions pots fer el de parelles, hi ets benvingut/a!Si tens parella és preferible que també s'involucri en el procés, venint o no al taller. 


Una relació és cosa de dos i s'avançarà molt més ràpid i fermament treballant-ho els dos alhora.
I a més el vincle es farà encara més fort.


I si no tinc parella de què em servirà?


Si no tens parella però vols saber com millorar les teves relacions personals en general (a la feina, amb els teus pares, amics, fills,...) també t'interessarà aquest taller perquè treballaràs les bases de tota relació.

Alhora que treballes la relació amb tu mateix/a, et coneixes i et respectes estaràs aprenent a relacionar-te amb tot el que t'envolta des del respecte, l'amor incondicional i la contribució. 


També és un taller imprescindible si no vols repetir els patrons de relacions anteriors o el tipus de relació dels teus pares.


Generalment es tendeix a "repetir" la relació dels teus pares (perquè és dins la teva zona de confort, és el que coneixes i et fa sentir segur/a) o bé a fer tot el contrari (reaccionant en contra de la relació de referència però no seguint els propis valors i normes).

A més estaràs alineant tot el teu mapa mental per evitar el famós autossabotatge, que no és res més que tenir "parts de tu" que no estan alineades amb el que vols ser, fer i tenir. Seràs capaç d'identificar-ho i ordenar-ho al teu favor.

De què em serveix la sessió de Coaching Estratègic personalitzada de regal?

Aquesta sessió és pels dubtes posteriors que et puguin sorgir a l'alinear el teu mapa mental amb la teva vida relacional: tot allò que "grinyola" i que cal reequilibrar. 


T'ajudaré a veure-ho i a crear una estratègia de canvi que vagi amb tu.


Si et sorgeix cap més pregunta no dubtis en trucar i t'ho resoldré al moment.
Comentaris

Entrades populars