Cel·lulitis: remeis naturals per acabar amb ella

Saps què és realment la cel·lulitis?

La cel·lulitis és la inflamació de la cèl·lula adiposa (greixosa) i consta de tres causes físiques aparents:

- la retenció de líquids
- la mala circulació
- l'acumulació de toxines

Així doncs, si volem acabar amb ella d'una vegada per totes ens hem de posar mans a l'obra!

1 FASE DE 10 DIES

- Abans de rebre els principis actius anticel·lulítics la teva pell necessita una neteja a fons que elimini les toxines que hi ha sota els teixits i li donen aquest aspecte rugós.

- Com? existeixen plantes meravelloses en aquest aspecte que podem prendre en forma d'infusió tres cops al dia (centella asiàtica, cua de cavall, ortiga verda, fumaria, sarsaparrilla, dent de lleó, ortosifó, bedoll, carxofera,... o bé afegir-ho a l'aigua que bebem en forma de xerop (on podem sumar els beneficis de la pinya, d'extractes alcalinitzants i concentrar més les propietats de les plantes).

- Dieta? preferentment vegetariana, optant per les proteïnes d'origen vegetal (tofu, seitan, proteïna texturitzada de soja, ametlles, pèsols, xampinyons,...) o de peix (excepte la tonyina per l'alt contingut de metalls pesants... recorda que estem desintoxicant!).

 
2 FASE DE 15 DIES

- Toca combatre aquests antiestètics "clotets"! Evitarem la retenció de líquids i de greixos localitzats perquè la teva pell llueixi més tersa.

- Com? Tornem amb la fantàstica centella asiàtica, una planta ideal per combatre la cel·lulitis, millorar la circulació i recuperar el teixit, a la que li afegirem els beneficis de l'alga fucus, la colina i l'inositol per actuar directament sobre els greixos accelerant-ne la seva combustió i eliminació.
És la combinació perfecta per reduir el tamany del adipocits i per evitar que els líquids s'estanquin i formin aquests clotets típics de la pell de taronja.

- Dieta? seguim amb la dieta depurativa preferentment vegetariana, on hi podem afegir brous depuratius (ceba, àpit, julivert, all, col) i liquats de fruites amb verdures (poma, pastanaga, julivert, pinya, aranja, llimona, espinacs, enciam,...)

3 FASE DE 16 DIES

- Finalment reafirmem i remodelem

la figura activant més la circulació, accelerant la pèrdua de pes (si ho necessitem) i estimulant el teu metabolisme.


- Com? seguim amb la centella asiàtica i més plantes eliminadores de líquids (cua de cavall, bedoll, pilosella, ortiga verda) i plantes circulatòries (ginkgo biloba, rusc, vinya roja, nabius, xiprer).

- Dieta? podem seguir amb la dieta de la fase dos el temps que vulguem ja que alcalinitzarà el nostre cos, ens permetrà anar eliminant toxines, mantenint-nos depurats, desinflamats i amb energia!


I PER APLICAR A LA PELL?

Fins ara hem treballat la part interna del cos, la depuració, circulació i eliminació de líquids, i podem seguir fent-ho externament i d'una forma més localitzada amb una crema a base d'algues marines, flor de lotus, cafè verd, cafeïna, tè verd (per combatre els greixos), d'aescina (castany d'índies), centella asiàtica i olis essencials de menta, aranja, fonoll i llimona (reafirmar, depurar, millorar circulació i desinflamar).

Com?

Et recomano que abans d'aplicar-te la crema et raspatllis en sec la pell, amb una toballola de cotó o bé una esponja loofa, així aconseguim "despertar" un dels elements més importants d'eliminació de toxines com és la pell, activem la circulació i ens preparem per a rebre millor els principis actius de la crema.

Gaudeix del massatge cada dia, posa't música suau, i fes-ho amb consciència, com una petita meditació, sentint el tacte de les teves mans, com senten cada part que recorren (cuixes, part interna dels braços, ventre, glutis), deixa que les teves sàvies mans et guiïn pel camí del teu cos, sent-les, fes que escoltin cada cèl·lula amb atenció i agraeix la fantàstica feina que fan diàriament mantenint el teu cos sa i en equilibri.
Comentaris

Entrades populars