Què puc soltar ara que em fagi sentir millor?

És habitual creure que per ser més feliç necessites fer més i més coses, comprar quelcom nou o ves a saber què.

Cada cop anem tensant més la corda i hi ha moments que sembla que està a punt de trencar-se als nostres morros! Però i si tombem la truita?

I si ens preguntem què podem soltar per trobar-nos millor?

Per exemple en el nostre cos, quan està atrapat per les tensions: què podem soltar perquè estigui més lliure?

Sigues conscient de les postures que adoptes durant el dia: com t'asseus? portes molt pes o sols dur-lo sempre al mateix costat? puges les espatlles constantment? Fas respiracions curtes o limitades?

El nostre cos és com una màquina: tot d'engranatges relacionats entre ells, on una tensió afecta a la resta del sistema. Per això és tan important explorar on es troba l'arrel de la tensió i deixar-la anar!

I podem fer el mateix amb les tensions emocionals i mentals.

Què de la teva vida quotidiana pots soltar i et faria sentir millor?
Pot ser un hàbit que perjudiqui la teva salut com fumar, beure cafè en excès, consumir sucre, massa embotits o bolleria industrial o simplement agafar el cotxe per a tot.

Poden ser hàbits tan aparentment inofensius com mirar el mòvil constantment, revisar el correu i xarxes socials vàries vegades al dia, veure la televisió o no llegir cap llibre.

També poden ser coses més grans com aferrar-se a una feina que no ens agrada o que va en contra dels nostres principis, amistats tòxiques que "aguantem" o una hipoteca que ens amarga l'existència.


I què hi dieu d'hàbits emocionals com la crítica, el judici, la queixa constant o inclús el mal humor!


Us convido a transformar-vos, a transgredir els vostres límits, a atrevir-vos a simplificar la vostra vida, a prescindir de tot allò que només ocupa temps i espai i us resta energia, a viure des del necessitar menys per ser feliç!I posats a simplificar també podem fer neteja d'armaris, d'objectes que tenim per casa i no ens agraden, coses trencades i que no tenim intenció d'arreglar, testos amb plantes mortes,... tot allò que ja hagi fet el servei que ens podia fer.

L'espai és necessari perquè es puguin moure les coses i perquè se'n puguin donar de noves. Sense espai no hi cap res més. Si et sents estancat en algun aspecte de la teva vida mou fitxa! fes un pas! no cal que sigui endavant, pot ser cap al costat per tenir una nova perspectiva! Remou! L'aigua estancada es podreix!

El nostre cos es renova constantment, depura les toxines i les elimina, fins i tot les cèl·lules! L'epiteli del nostre colon es renova cada 5 dies! Any rere any som una persona nova, almenys físicament!! Per què no acompanyar al cos en aquest procès de canvi i renovació també amb els nostres hàbits, pensaments, metes i entorn?

Així doncs: què puc soltar ara que millori la meva vida?


Comentaris

Entrades populars