Alga Klamath: el poder de la concentració!


Et costa concentrar-te i parar atenció?

Estàs de mal humor? susceptible? irritable?

La teva dieta és vegetariana i vols assegurar l'aportació de vitamina B12 i de proteïnes?

Doncs la teva solució és l'alga Klamath!

Es tracta d'una alga que sobretot es troba al llac Klamath, al sud d'Oregón i el seu nom científic és Aphanizomenon flos-aquae (AFA), el que fa que també se l'anomeni alga verd-blava AFA o més comunment en castellÀ alga verdeazulada AFA.

El 70% del seu pes són proteïnes i aproximadament la meitat d'aquestes són aminoàcids essencials (aquells que el nostre cos no pot sintetitzar per sí mateix i que els ha d'aconseguir mitjançant la ingesta alimentària).

Té una alta concentració de vitamina B12 i de carotens i dins de les algues és de les que més clorofil·la conté, cosa que ens interessa i molt si volem desintoxicar el nostre organisme de metalls pesants!

Però pel que més s'utilitza l'alga klamath és per a millorar l'humor, els estats de susceptibilitat emocional, falta de concentració i atenció i en general per a millorar el nostre benestar psíquic gràcies a la feniletilamina!

Així que és una gran aliada en època d'exàmens, situacions d'estrès mental i emocional i quan necessitem millorar la nostra capacitat d'atenció i concentració però sense excitar-nos ni alterar-nos el sistema nerviós!

I al seu pigment verdblavós (ficocianina) se li atribueixen propietats antiinflamatòries i antial·lèrgiques, ideal durant la primavera!

I si a més la prenem conjuntament amb l'alga espirulina les seves propietats es sumen i encara ens aporta més vitamines, oligoelements, aminoàcids i fibra!!

Una combinació perfecta per a la nostra salut!

Proveu-la i comenteu què heu notat!Comentaris

Entrades populars