Nova Tisana de plantes medicinals per l'hivern

Estrenem temporada amb una nova tisana de plantes medicinals per l'spa de l'Ekke!

Quan acabeu de gaudir del circuit termal que us ofereixen a Sentropia podeu arrodonir el moment amb una de les nostres tisanes que us tenen preparades i  estirar-vos plàcidament i en silenci a la zona de relax.

Les plantes escollides per aquesta nova fòrmula contemplen diferents propietats que les fan ideals per aprofitar-les quan comença el fred:

Les gemes de pi: amb un gust al paladar molt agradable, ens ajudaran amb totes les afeccions de les vies respiratòries (bronquitits, faringitis, asma), grips, costipats, febre. A part també es recomanen en les afeccions genitourinàries, així que per les persones propenses a les cistitis el seu poder antissèptic les protegirà front aquestes infeccions i el seu poder immunoestimulant les ajudarà a prevenir-les de cara al futur.
He afegit també el fenigrec, unes llavors amb un gust i aroma molt particulars i aperitives, hipoglucemiants (per reduir els nivells de glucosa en sang), hipocolesterolemiants i hipolipemiants (per reduïr colesterol i lípids en sang). A més de ser diurètiques, antiacneiques, antiinflamatòries i antimicrobianes. Tota aquesta bomba de propietats medicinals la fan una de les plantes més atractives per a moltes composicions i usos terapèutics.
que ens aporten vàries propietats:

La farigola: és un dels tresors de la nostra terra i a part de les seves conegudes és un gran antitussígen, que juntament amb els mucílags del fenigrec ens ajudaran a combatre la molesta tos d'aquesta època.
propietats antissèptiques i antibacterianesL'eucaliptus, arbre originari d'Austràlia i Tasmània, accions expectorants, ens ajuda a fluidificar les secrecions bronquials, ajudant-nos a eliminar toxines acumulades en forma de mucositat. És un gran antissèptic de les vies respiratòries, de l'intestí i del sistema urogenital (ens reforça l'acció protectora front les infeccions urinàries que ja ens aportava el pi), és febrífug i un hipoglucemiant suau. És l'estrella de les fòrmules herbàries hivernals.


I la flor de taronger, també coneguda com a tarongina o azahar en castellà que l'he escollida per arrodonir aromàticament la composició i per les seves propietats tranquil·litzants que ens donaran el toc final al circuit termal. Imprescindible de les composicions relaxants i per ajudar a conciliar la son, la flor de taronger ens permet endinsar-nos en aquest mar de calma i aroma suau floral que ens transportaran a un estat de relaxació i equilibri natural.

No deixeu de gaudir el moment de quietud i serenor que us ofereixen al Sentropia de l'Ekke i permeteu-vos sentir les notes gustatives i perfumades d'aquesta nova fòrmula herbal.
Comentaris

Entrades populars