Ioga a la fresca aquest estiu!T'agrada cuidar el teu cos físic i energètic?

Vols aprendre exercicis per canalitzar les teves emocions, expressar-les i alliberar-les?

Vols conéixer-te millor a través del teu cos?

T'agradaria treballar les teves limitacions físiques, mentals i emocionals amb exercicis basats en el Ioga de Polaritat, el Ioga tradicional i juntament amb recursos de teràpies alternatives?

Vols saber què és la consciència de cos i saber treballar-la?

T'han dit que has de fer alguna cosa per a "controlar" l'estrès i no saps com?

Saps que t'aniria bé dedicar-te una hora, parar, ecoltar-te, baixar de la ment i centrar-te en el present, fer relaxació,... però no trobes mai el moment?


Per a tot això i molt més us proposo un curs de Ioga a la fresca els dimarts de 21 a 22h al Parc de l'Aigua de Lleida durant juliol, agost i setembre i per només 15 euros al mes! 

Comencem el dimarts 1 de juliol!Per què només un cop a la setmana?
El treball que fem és un treball físic però també energètic, l'estructuro en temes (parts del cos, xacres, elements a treballar, emocions concretes,...) i el seu efecte es nota en el moment i també durant la setmana. M'agrada deixar temps i espai perquè s'assentin els canvis i s'integrin de manera suau i respectuosa.
Per descomptat es poden repetir exercicis concrets a casa durant la setmana

Per què només per 15 euros al mes? 
Les classes de Ioga que realitzem durant l'any les fem al Centre Cívic de la Bordeta a través del Col·lectiu Bordeta, el que pretenc és fer accesible aquest tipus d'activitats a tothom i donat que no mantenim local, minimitzo la quota al màxim.

I si m'apunto i no m'agrada? 
Per això dono la possibilitat de provar-ho primer, venir a una classe gratuïtament i si us agrada us apunteu.

Jo mai he fet Ioga / Jo estic acostumada al Hatha Ioga, Kundalini...
No són classes pensades per a experts i si heu fet algun altre ioga comprovareu que hi ha coses en comú però que tenen poc a veure. Lo millor és que proveu, o en el seu defecte, que ens vingueu a veure!On es fan les classes concretament?
Al Parc de l'Aigua de Lleida, venint de la Bordeta anem baixant per l'avinguda de Miquel Batllori, passem el canal de Seròs i el Museu de l'Aigua, creuem un tros de gespa i veiem una zona d'arbres, allí és on ens reunim.
Venint del Centre per Miquel Batllori es veu la zona d'arbres a la dreta abans d'arribar al canal (a l'alçada del Mercadona aproximadament).Què necessito portar?
Només una estoreta o tovallola, roba còmoda i alguna manteta o jaqueta fina per si fem una relaxació al final i us voleu tapar.
Si voleu informar-vos o reservar plaça per telèfon o mail podeu fer-ho a través del 
973 21 20 89 i de gcornetviu@gmail.com .


Regala-t'ho aquest estiu!


Comentaris

Entrades populars