Melangia per Nadal? Flors de Bach al rescat!

Les festes de Nadal són una orgia de reunions familiars, sopars d'empresa, compromisos i regals,... tant, que sovint no tens temps de parar-te a sentir el que es mou dins teu. 

En elles també es desperten emocions que tenies amagades, que no volies reconèixer o que simplement ni sabies que existien.

La nostàlgia, del grec nóstos "retorn" i álgos "dolor", és una de les emocions més freqüents en aquestes dates: "dolor de casa, de la llar, del passat".

Però hi ha altres emocions, i si no tens temps de recórrer a escoltar-les profundament perquè aquests dies vas de bòlit, però tampoc vols que s'enquistin al cos, la teva opció són les Flors de Bach.

És una drecera ràpida i segura per equilibrar-te quan no et pots permetre fer un treball profund, o bé quan prefereixes solucionar-ho més ràpidament. 

Les flors de Bach són unes gotetes vibracionals que t'aporten allò que et falta per equilibrar la teva balança emocional.

Per exemple: quan tens por el que necessites és confiança, serenitat i valentia, i és això el que t'aportarà la flor. No es tracta de lluitar contra l'emoció que tens sinó d'alimentar l'altra part de la balança.


- Quan et trobes amb una forta melangia, ho veus tot negre, i l'estat emocional predominant és de tristesa (encara que no tinguis una raó aparent) el que necessites és donar llum a la teva vida. 

Fins i tot per la "depressió hivernal" relacionada amb la reducció de llum solar durant el dia que afecta a la glàndula pineal (i que a Lleida coneixem molt bé pels efectes de la boira).

Si tens aquests símptomes el que et tornarà l'alegria de viure i la llum interior és la flor Mostassa (Mustard). Photo by Hailey Kean on Unsplash - Si en canvi hi ha distracció, indiferència i et sents absorta, necessitaràs tornar a connectar amb la realitat i "baixar dels núvols".

Vindria a ser una melangia que et fa fugir del dolor i et quedes desconnectada i la clemátide (clematis) és la flor que et tornarà a la consciència del present.

També és molt útil per la dispersió mental, millorar la concentració i generar un interès i motivació en el coses.


- Per aquells pensaments de "qualsevol temps passat va ser millor", per quan no confies en el que vindrà o no t'interessa, i tens poc interès en el present: Honeysuckle.

Aquesta flor t'ajudarà a superar la nostàlgia, assumint el passat com una experiència de gran valor, permetent-te aprendre d'ell i progressar. 


Regenera energies vitals i ajuda a focalitzar els pensaments en els èxits d'avui.


- Si el que predomina és una sensació d'angoixa, d'atabalament per una acumulació de responsabilitats i deures, et falta l'aire, hi ha estrès i en conseqüència de tot això estàs esgotada, si ja no pots més,... la teva flor és l'Elm.
Ella t'ajudarà a relativitzar les responsabilitats, a seguir endavant però sense agobiar-te i permetent-te gaudir dels dies sense tanta pressió, et donarà energia i millorarà la teva capacitat per afrontar els reptes del dia a dia.

Aquestes són algunes de les flors que pots utilitzar aquests dies de Nadal, però cada persona és un món i un cas diferent.

Depèn de les emocions que es moguin dins teu en necessitaràs una o altra, o potser més d'una. 

Pots prendre fins a 7 flors diferents alhora, però et recomano que redueixis al màxim perquè la informació que arribi sigui més clara i focalitzada.

Si t'equivoques al triar les flors tranquil·la, com a molt no notaràs res de res. Si t'aporta més del que ja tens probablement ni te n'adonis.

I si prefereixes que t'ajudi a triar les flors que necessites en aquest moment pots demanar-me una sessió personalitzada (presencial o online) de 45 minuts on mitjançant l'escolta empàtica i la kinesiologia et donaré la teva mescla perfecta.

El preu de la sessió presencial és de 45€, on et donaré la teva mescla feta perquè puguis començar a prendre-la en aquell moment.

I si només vols que et descobreixi les teves flors ideals i ja aniràs a buscar tu mateixa la mescla o te la faràs tu (pots comprar les botelletes de cada una i barrejar-les en un comptagotes), la sessió podrà ser online i el seu preu és de 35€. 


Envia'm un whatsapp o truca'm al 695 55 42 95 demanant-me cita, o bé envia'm un correu a gcornetviu@gmail.com.

Photo by Alisa Anton on Unsplash
Tornar a l'equilibri aquests dies és més fàcil del que creus.
Comentaris

Entrades populars