Et pica el cap?? Adéu polls!

Setembre, tornada a l'escola, tornada a la rutina... i tornada a aquests molests "companys de classe": els polls!

Cada vegada venen més persones preocupades per aquest problema recurrent, i dóna la sensació que cada any és pitjor!

Molts cops a l'utilitzar un tractament de farmàcia els nens es queixen de picor i irritació i els pares veniu a buscar una solució que no sigui tan agressiva per la pell i el cabell del seu petit.
 
A més, després d'estar pendent que el teu fill mengi aliments sans i protegir-lo dels químics casi et veus obligat a utilitzar aquests agressius antiparasitaris.

Però hi ha alternatives naturals que no intoxiquen l'organisme del teu fill, són molt eficaces i a sobre barates!

Si et deixes estar de xampús i locions vàries i aprens les diferents aplicacions de l'arbre del tè veuràs com amb un sol producte pots fer-ho tot.

- de forma preventiva, aplica 2 gotes de l'oli de l'arbre del tè al xampú que utilitzis (poses una mica de xampú al palmell de la mà i li tires les dues dotes), deixes acturar i així el cap queda envoltat per una capa antiparasitària natural difícil de travessar.

- si tens oli essencial d'espígol, també es pot utilitzar de la mateixa manera com a preventiu.  


- perquè no saltin els polls a un cap sa, es pot posar una goteta d'oli d'arbre del tè o d'espígol al clatell, però sempre diluït en una culleradeta d'oli d'ametlles o d'oliva. 

Prepara una ampolleta de 30ml d'oli d'ametlles (l'olor és més agradable que l'oli d'oliva) i li tires 15 gotes d'arbre del tè. 
Al teu fill li pots posar dos o tres gotetes d'aquest preparat repartides entre clatell i la resta del cap

- Per eliminar els polls impregna el pinte especial antipolls (que té les púes molt juntes) amb unes gotetes d'oli d'arbre del tè o d'espígol, i passa'l pel cabell vàries vegades per retirar totes les llémenes. 

- Fes una barreja de vinagre amb unes gotetes d'arbre del tè, escampa-li bé per tot el cap i tapa-li el cabell amb un plàstic perquè s'ofeguin.
 
Repeteix l'operació dos o tres cops per setmana, o fins que hagin desaparegut els picors.


Comentaris

Entrades populars