COL·LAGEN HIDROLITZAT, PELL I ARTICULACIONS EN FORMA!

Amb el pas del temps, els nostres teixits del cos comencen a perdre eficiència i a desgastar-se, cada cop es reparen més lentament. En el cas del col·lagen, la proteina dèrmica més abundant, aquests canvis són molt visibles, ja que la pell perd lluminositat i hidratació, es torna flàccida, cada cop més delicada i comencen a aparéixer arruges.

Tot i això, és possible ralentitzar aquest envelliment prenent amb regularitat un aport extra de colàgen i aquells nutrients que ajudin a la seva síntesi. Aliments com la gelatina o els peus de porc són molt rics en aquesta proteina, però en un estat molt poc absorbible. Per a una millor assimilació el millor és prendre'l hidrolitzat, per així ajudar a conservar la juventut de la pell i a més, mantenir les articulacions en plena forma.

Gelartrina: És una de les millors fonts de col·lagen d'alta assimilació. Prenent-ne 10 grs al dia, més o menys 2 o 3 culleradetes, és suficient. Val 15'95 euros.

Anti Age Bio de Dr. Grandel: Per a protegir el col·lagen és indispensable utilitzar un cosmètic capaç de reparar els teixits de la pell. Ens encanta Anti Age, amb oli d'argan i germen de blat. Val 34'05 euros i és de 50ml.

Cobre: Esta implicat en la síntesi del col·lagen i el podem trobar a les bledes, espinacs, espàrrecs, llenties, cibada, soja,... però també el podem trobar en complexes vitamínics.

Vitamina C: A més de ser antioxidant, és un nutrient essencial perquè el nostre organisme pugui produir col·lagen. Assegura't la seva aportació, sobretot si ets fumador/a, ja que les necessitats de vitamina C es tripliquen i els efectes en la pell es veuen clarament. Nosaltres apostem per Vit'all+ Vitamina C, per 15'38 euros, amb vitamina C de 750 mg i flavonoides procedents de les fruites.

I per a mantenir una pell fresca i rejovenida després de l'estiu et proposem:

Fins als 40: ampolles d'Epigran aplicades amb la pell neta, pel matí i per la nit, abans de la crema. Fes-ho durant tota la tardor.

Després dels 40: àcid hialurònic (si és liposomat millor). Aplicate'l abans de la crema de dia i per la nit utilitza oli de rosa mosqueta. Si passada 1 hora ho necessites, pots aplicar-te una crema de nit.


*text extret de la Revista Dietética y Salud

Comentaris

Entrades populars