Benvinguts al blog de NATURÀLIA LLEIDA

Hola!

molts de vosaltres ja ens coneixeu, però sens dubte internet ens obre la porta al món, un món ple de noves oportunitats.

Naturàlia va néixer en un petit local de l'Avinguda Flix, al barri de la Bordeta de Lleida, l'any 1.995.  Després de 18 anys, moltes coses han canviat, des de la direcció que va començar a càrrec de Josi, per deixar-me pas a mi, Glòria, una de les seves filles, fins al local, ara ubicat a Hostal de la Bordeta 27.

Ja amb la botiga complint la majoria d'edat, sembla que el camí es fa més ampli i diversificat. Enmig d'un món en canvi ràpid i constant, Naturàlia es fa gran i s'endinsa en una nova etapa on tot és possible.

Per això la necessitat d'expressar la seva veu a través de les xarxes socials, volem un centre obert i il·limitat, on la comunicació sigui una eina per anar millorant i adequant els serveis a la demanda de la gent.

Som sobretot persones al servei de persones, i el nostre màxim objectiu com a empresa és satisfer les necessitats del client de la millor manera possible, i si encara no sabem com fer-ho, ho descobrim!

Així doncs, les suggerències són benvingudes, els comentaris i les crítiques constructives ens ajuden a créixer i a estar més a prop teu.

Sigeu benvingudes i benvinguts a la nova veu de Naturàlia Lleida!

Comentaris

Entrades populars